fredag 15 januari 2010

Sen rapport från härlig KO turné...

Straxt före jul tog jag och biträdande KO bilen och i det kallaste av kallaste väder körde vi runt till samtliga LR medlemmar med speciellt inköpta julklappar för att glädja med också värma våra frusna medarbetare.


Vi började julklappsutdelningen på Bergs gymnasium och Svenstaviks skola. Här är vi hemtama och visste precis var varje LR medlem har sitt skrivbord så det gick snabbt och lätt!




Så in i bilen och ner till Rätans skola. Där kom vi rätt in i Victorias lektion där hon precis hade ett prov. Men hon blev så innerligt glad över besöket och julklappen att de tog en provpaus för att posera lite! Vilken härlig provsituaion! Lugn, klassisk musik strömmade försiktigt ut i ett rum med levande ljus här och där...






Vi åkte vidare och vilken utsikt det var på vägen mellan Storhallen och Skålan! (Se första bilden!) Vi var bara tvungen att stanna och njuta av ett iskallt Jämtland! Nästa skola för vårt besök blev Skålans skola och där hade vi turen att komma precis då de hade samiska på schemat! Vad härligt att få se hur de jobbar! Ia som är klasslärare på skolan, men som också studerar samiska på sin fritid, berättade om alla projekt de har för att lära ut samiska.













Myrviken stod på tur och där fick vi hjälp av en snäll liten kille att hitta rätt, för det är inte alldeles lätt när man kommer till en ny skola...vad många korridorer, trapphus, vinklar och vrår det finns!!! Men i ett litet krypin fann vi Edgar Matzén som är so-lärare, tillika f.d. KO för Bergs kommun. Han gjorde verkligen reklam för LR med sitt lååååånga klistermärke ovan fönstret...alla sätt är bra....



Med vänliga hälsingar från Ingrid Gesslin, bitr. KO och Helene Kristoffersson, KO som nostalgiskt blickat tillbaka på julklappen 2009...vad våra medlemmar fick? Lärargott givetvis! Överstrykningspennor, plastficka, bookmarks och en liten ficklampa på nyckelring!!!
























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar